هوشمند سازی مرغداری

فریتز » هوشمند سازی مرغداری
هوشمندسازی مرغداری

هوشمند سازی مرغداری بسیار حساس است. هدف اصلی هوشمند سازی مرغداری، افزایش بهره‌وری، کیفیت و ارزش گوشت طیور و کاهش مرگ و میر است. با هوشمندسازی مرغداری سطح کیفی مدیریت مزرعه افزایش یافته و خطای انسانی در کمترین مقدار ممکن خواهد بود.ایمنی و قابلیت ردیابی دو مساله‌ای است که منجر شده مرغداران به دنبال راه حلی جدید و هوشمندانه باشند.

مرغداری هوشمند را می‌توان با استفاده از حسگرها و محرک‌ها برای نظارت بر پارامترهای کلی محیطی مرغداری پیاده سازی کرد.با افزایش تقاضا در بخش جهانی طیور به صورت روزانه، نیاز به مدیریت و پرورش ماهرانه بیشتر شده است. با معرفی کامل هوشمند سازی مرغداری با شرکت هوشمند سازی فریتز همراه باشید.

مرغداری هوشمند

خوراک، آب و محیط سه عامل اساسی هستند که بر شرایط پرورش حیوانات تأثیرگذارند. برای نظارت دقیق بر شرایط محیطی، سنجش محیطی بر پایه اینترنت اشیا از مناسب‌ترین فناوری‌های مورد استفاده است.بازگشت سرمایه در امر مرغداری یک چالش مهم برای مرغداران است؛ بنابراین انتخاب حسگرها و تجهیزات کنترلی بی‌سیم، برای هوشمندسازی مرغداری بر اساس تغییرات محیطی می‌تواند بر کیفیت و کمیت نتیجه نهایی مؤثر باشد.

بیشتر بخوانید: سیستم روشنایی هوشمند ساختمان (هوشمند سازی روشنایی) چیست؟

امکانات مرغداری هوشمند

مرغداری هوشمند، با نصب تجهیزات زیر برای نظارت و مدیریت هوشمند اقدام می‌کند. با استفاده از شبکه حسگر بی‌سیم و سیستم ارتباط سیار می‌توان پارامترهای مختلف محیطی یک مرغداری مانند دما، رطوبت و ذرات گرد و غبار را کنترل کرد تا بازده کاری این مکان افزایش یابد.

کل مراحل را می‌توان از طریق برنامه تلفن همراه مدیریت کرد و با استفاده از ماژول Wi-Fi داده‌های لازم در صفحه وب آپلود می‌شود. با پیشرفت اینترنت، مسئول مرغداری همواره با حضور از راه دور قادر به پیگیری وضعیت محیطی داخلی مزرعه خواهد بود. این سیستم نظارت بر طیور را می‌توان با ویژگی‌های پیشرفته با توجه به ترجیحات مشتری آموزش و توسعه داد.

سیستم تهویه: تهویه هوشمند به گونه‌ای عمل می‌کند که ضمن تهویه گازهای مضر از جمله آمونیاک و دی اکسید کربن، اکسیژن تولید می‌کند.

کنترل دما: دمای محیط از عوامل مهم و تأثیرگذار بر تولید، رشد و سلامت جوجه‌ها است. برای تنظیم دما باید به سن و وزن جوجه توجه داشت تا بیشترین رشد را داشته باشد.

کنترل آمونیاک: آمونیاکی که توسط مدفوع پرندگان ایجاد می‌شود، در تنفس و رشد جوجه تأثیر نامطلوبی دارد‌. از همین رو تهویه نامناسب و تولید بیش از حد استاندارد آمونیاک، بیماری جوجه‌ها را به همراه خواهد داشت.

در محیط‌های معمولی بسته یا بیرونی با ساختارهای پیچیده، سیم‌های الکترونیکی قرار نمی‌گیرند. به خصوص در مرغداری‌هایی که حیوانات به عوامل محیطی مانند غلظت گازهای مضر بسیار حساس هستند، حسگرهایی باید در سراسر مزرعه نصب شوند تا مرگ و میر احتمالی ناشی از تهویه ناکارآمد یا تجمع مدفوع، آمونیاک و CO2 را کاهش دهد.

همچنین بخوانید: موتورخانه هوشمند چیست: مزایا و معایب هوشمندسازی موتورخانه

هر تفاوت ظریف می‌تواند منجر به عواقب جدی شود. علاوه بر این، برای هماهنگ کردن مراحل تمیز کردن و ضدعفونی منظم در مرغداری‌ها، حذف دستگاه‌های بی‌سیم لازم است.

هوشمندسازی مرغداری

کنترل رطوبت: کنترل رطوبت تنفس جوجه‌ها را بهتر خواهد کرد. برای این منظور از اسپری‌های مه‌پاش در محیط مرغداری استفاده می‌شود که رطوبت را تنظیم می‌کند.

نور مناسب: نور محیط توسط دستگاه‌های هوشمند کنترل می‌شود. بدین صورت که در ساعات مختلف شبانه روز، نور تنظیم شده و این امر ضمن افزایش کیفیت گوشت، مرگ و میر مرغ‌ها را کاهش می‌دهد. این امر در بهینه شدن رشد پرنده نیز تأثیر مستقیمی دارد.

هشدار آنلاین: با این سیستم در صورت بروز مشکل حتی از راه دور نیز می‌توان مطلع شد. در صورت بروز مشکل یا نقصی در سیستم، آلارم به صدا درآمده و با تلفن همراه ناظر تماس گرفته خواهد شد.

تغذیه: خوراک پرنده از مهم‌ترین و مؤثرترین عوامل بر رشد و کیفیت گوشت است. از طرفی بر هزینه‌های طیور تأثیر قابل توجهی دارد. با هوشمند سازی مرغداری می‌توان علاوه بر کاهش ضایعات، هزینه‌های مرتبط با آن را کاهش داد. تغذیه، آب و توزیع دارو باید طبق زمان‌بندی و تحت نظارت انجام شود.

کنترل گرد و غبار: برای بررسی گرد و غبار استفاده می‌شود و به طور خودکار برای اطلاع دادن به فرد مورد نظر عمل می‌کند. پارامترهای CO2، نور، دما و رطوبت هوا برای تجزیه و تحلیل، رشد و شرایط سلامتی مرغ حیاتی است. اما تشخیص این وضعیت در مزارع حیوانات همیشه چالش برانگیز است زیرا متغیرهای غیرقابل کنترل بیشتری وجود دارد که به طور بالقوه در دریافت و انتقال داده‌ها اختلال ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: انبار هوشمند: بررسی امکانات و مزایای انبارداری هوشمند

شرکت هوشمندسازی مرغداری

به عنوان مثال، برای اندازه‌گیری دقیق دما و رطوبت هوا در مرغداری‌های مرتعی با جوجه‌های کوچک، حسگرهایی باید نزدیک زمین پر از فضولات و گرد و غبار حیوانی قرار گیرند. حرکت حیوانات نیز به طور بالقوه در دستیابی به داده‌ها اختلال ایجاد می‌کند.حسگرهای SenseCAP LoRaWAN قادر به مقابله با تمام مشکلات ذکر شده در بالا هستند.

این سری از محصولات صنعتی دارای استحکام قوی هستند. از بین بردن آن، چه از طریق خراشیدن و چه از طریق ضربه زدن، توسط حیوانات سخت است.همچنین، با محفظه IP66، ضد آب و ضد گرد و غبار است. ضایعات، مایعات و گرد و غبار از محیط اطراف نمی‌توانند از طریق سطح، انتقال داده‌های حسگرها را مختل کنند. علاوه بر این، عملکردی بالا با دقت و در عین حال حفظ قابلیت ضد گرد و غبار دارد. این برای استفاده در مرغداری‌ها و سایر محیط‌های مشابه بسیار مناسب است.

.همچنین بخوانید: خانه هوشمند چیست + بررسی امکانات ساختمان هوشمند

قابل تطبیق: این سیستم به گونه‌ای کار خواهد کرد که با تغییرات فصلی اطلاعات در شبکه به روز می‌شوند‌.

کنترل شرایط محیطی: با توجه به تغییرات فصلی، پرندگان به دلیل پارامترهای خاصی احساس ناراحتی می‌کنند. برای غلبه بر شرایط خاص، فن‌های خنک کننده و چراغ‌های جلو به طور خودکار روشن یا خاموش می‌شوند.

سیستم تغذیه خودکار: برای اطمینان از تأمین تغذیه مناسب، معمولاً یک سیستم تغذیه خودکار در سیستم معرفی شده است.

دستگاه تصفیه آب اتوماتیک: برای اطمینان از تأمین آب تصفیه شده بدون درز، پمپ آب اتوماتیک شده و سنسورهایی برای تأیید تصفیه آب قرار داده شده است.

مرغداری هوشمند

شرکت هوشمند سازی مرغداری

یک شرکت فعال در زمینه هوشمندسازی مرغداری، برای تشخیص شرایط با بالاترین دقت، از پایگاه داده قوی، تجهیزات پیشرفته و اینترنت اشیا و سفارشی سازی نرم افزار استفاده می‌کند. وجود سنسورها خطرات احتمالی را به حداقل می‌رساند.ویژگی بی‌سیم موجب کاهش استفاده از سیم در محیط اطراف مزرعه خواهد شد. علاوه بر این سیستم مبتنی بر باتری، اختلال در عملکرد مزرعه را به طور قابل توجهی کم می‌کند.

4.7/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − 4 =