هوشمندسازی ساختمانها

هوشمند سازی ساختمان، خانه و منازل مسکونی با فریتز

در دنیای امروزی که در نتیجه پیشرفت فناوری به طور پیوسته در حال تغییر است، هوشمند سازی منازل مسکونی به یک استاندارد در زندگی مردم تبدیل شده و هر روزه افراد بیشتری لذت سکونت یا استفاده از خدمات ساختمان‌های هوشمند تجاری، اداری، رفاهی و مسکونی را تجربه می‌کنند. شاید بپرسید که منظور از هوشمند سازی ساختمان چیست؟ خانه هوشمند چه امکانات و تجهیزاتی دارد و خدمات هوشمندسازی ساختمان فریتز از چه سرویس‌هایی تشکیل می‌شود؟ برای آشنایی با تجهیزات، راه‌کارها و طریقه هوشمند سازی خانه با شرکت خانه هوشمند فریتز همراه شوید.

هوشمند سازی خانه و ساختمان چیست؟

هوشمند‌سازی خانه و ساختمان عملیاتی است که در طول آن یک ساختمان معمولی به ساختمانی قابل کنترل، امن‌، کارآمد، راحت‌ و مدرن تبدیل می‌شود. ساختمان هوشمند به مجموعه‌ای از تجهیزات پیشرفته‌ مجهز می‌شود که هر یک از آن‌ها ویژگی‌ها و امکانات مختلفی را در اختیار ما قرار می‌دهد و تمامی این تجهیزات در کنار یکدیگر به صورت یک مجموعه واحد کار می‌کنند.

فناوری هوشمند سازی ساختمان ما را قادر می‌سازد تا از هر نقطه‌ی جهان تجهیزات و لوازم خانه را با استفاده از گوشی موبایل، تبلت یا سایر تجهیزات متصل به شبکه کنترل کنیم، تصاویر دوربین‌های مداربسته و آیفون تصویری را مشاهده کنیم و روی عملکرد تجهیزات خانه نظارت داشته باشیم.

هوشمند سازی ساختمان ها

در ساختمان هوشمند، سیستم گرمایش، سرمایش و روشنایی را می‌توان برنامه‌ریزی کرد. این سیستم‌ها به‌صورت خودکار و بر اساس حضور افراد روشن و خاموش می‌شوند. این کار هم در مصرف انرژی صرفه‌جویی می‌کند و هم راحتی ساکنان را افزایش می‌دهد

به علاوه، زمانی که قصد تماشای فیلم، مطالعه کتاب، میزبانی از میهمان، آماده شدن برای خواب شبانه یا برگزاری یک مراسم خاص را داشته باشیم، تنها با یک ضربه روی گوشی موبایل می‌توانیم شرایط خانه را تغییر دهیم.

تاریخچه هوشمند سازی ساختمان

فناوری هوشمند سازی خانه ها تاریخچه‌ای به بلندی بیش از 60 سال دارد. در ابتدا، روش های هوشمند سازی ساختمان به صورت ایده و طرح ارائه شدند. در سال 1939 میلادی، مجله Popular Mechanics Magazine مقاله‌ای را با عنوان خانه الکتریکی آینده (The Electric House of the Future) چاپ کرد که امکانات فرضی یک خانه هوشمند را توصیف می‌کرد.

در سال 1966 میلادی، یکی از مهندسین شرکت وستینگهاوس ECHO IV را معرفی کرد که می‌توانیم آن را به عنوان نخستین سیستم اتوماسیون خانه معرفی کنیم. فناوری هوشمند‌سازی ساختمان در طی چند دهه گذشته و در نتیجه معرفی میکروکنترلرها، فناوری اینترنت اشیا و پروتکل‌های هوشمند‌سازی مختلف به طور قابل توجهی تکامل یافته است.

انواع روش های هوشمند سازی ساختمان و منازل مسکونی

امروزه شرکت‌های مختلفی در حوزه طراحی و ساخت تجهیزات هوشمند سازی منازل مسکونی فعالیت دارند که از پروتکل‌های متفاوتی نیز برای برقراری ارتباط با یکدیگر و همچنین سیستم کنترل مرکزی استفاده می‌کنند اما تمامی پروتکل‌ها را می‌توانیم بر اساس روش برقراری ارتباط به دو دسته سیمی و با سیم تقسیم‌بندی کنیم. در ادامه مقاله با نحوه هوشمند سازی خانه با استفاده از این 2 روش آشنا خواهید شد:

هوشمندسازی ساختمان ها

اجزای ساختمان هوشمند

ساختمان‌های مسکونی از قسمت‌های مختلفی مانند آشپزخانه، اتاق خواب، اتاق پذیرایی، پارکینگ، موتورخانه، گلخانه، تراس و حیاط تشکیل می‌شود که از نظر کاربری با یکدیگر تفاوت دارند. به همین دلیل تجهیزات، تکنیک و چگونگی هوشمند سازی ساختمان در این قسمت‌ها متفاوت است.

هوشمند سازی خانه ها

امکانات هوشمندسازی منازل مسکونی

اجرای طرح هوشمند سازی منازل مسکونی موجب می‌شود تا ساکنین خانه امکانات بیشتری را در اختیار داشته باشند. تمامی این امکانات به بهبود آسایش، افزایش راحتی، امنیت و کارایی خانه هوشمند منجر می‌شوند اما مهم‌ترین امکانات هوشمند سازی خانه چیست؟

هوشمندسازی خانه ها
هوشمند سازی منازل مسکونی

تماس با ما

اگر می‌خواهید محل زندگی خودتان را با استفاده از فناوری متحول کنید، بهتر است تا بدون اتلاف وقت با شرکت فریتز تماس بگیرید تا کارشناسان این مجموعه بهترین راه‌کارها، تجهیزات و چگونگی هوشمند سازی ساختمان را بر اساس خواسته‌ها، نوع ساختمان و محدودیت‌های احتمالی به شما ارائه کنند.

سیستم ها و پروتکل های هوشمند سازی ساختمان

امروزه، راه‌کارهای مختلفی برای هوشمند‌سازی ساختمان در دسترس ما قرار دارند؛ بنابراین برای هوشمند‌سازی ساختمان‌های بزرگ و کوچک، هوشمند سازی منازل مسکونی قدیمی و نوساز یا محیط‌های صنعتی، اداری، تجاری و مسکونی می‌توانیم از بین انبوهی از سیستم‌ها و پروتکل‌های هوشمند‌سازی، گزینه مناسب‌تر را انتخاب کنیم. برخی از مهم‌ترین سناریوهای هوشمند سازی ساختمان بر اساس پروتکل‌های پُر کاربرد عبارتند از:

هوشمندسازی منازل مسکونی

تجهیزات هوشمند سازی ساختمان

هوشمند سازی منازل مسکونی با استفاده از تجهیزاتی انجام می‌شود که در کنار یکدیگر برای فراهم ساختن روشنایی، تنظیم دمای ساختمان، تامین امنیت، مراقبت از سلامتی، جلوگیری از اتلاف وقت و افزایش راحتی ساکنین ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. سیستم های هوشمند سازی ساختمان عبارتند از:

هوشمندسازی ساختمان چیست

فواید هوشمند سازی خانه و ساختمان

پس از آشنایی با امکانات و تجهیزات خانه هوشمند، شاید بپرسید که هوشمند سازی ساختمان چه مزایایی دارد؟ مزایای هوشمند سازی ساختمان عبارتند از: کاهش تاثیرات مخرب محیط زیستی، راحتی ساکنین خانه در کنترل و تنظیم شرایط خانه، دسترسی به امکانات متعدد، امکان سفارشی سازی محیط خانه، افزایش سطح امنیت خانه با ایجاد موانع متعدد در مسیر افرادی که قصد نفوذ و دسترسی یافتن غیرمجاز به فضای داخل خانه را دارند، کاهش میزان مصرف انرژی و متعاقباً کاهش هزینه درج شده روی قبوض برق و گاز و افزایش ارزش ساختمان به دلیل برچسب‌گذاری آن به عنوان ساختمان‌های هوشمند.

تماس با ما

اگر می‌خواهید محل زندگی خودتان را با استفاده از فناوری متحول کنید، بهتر است تا بدون اتلاف وقت با شرکت فریتز تماس بگیرید تا کارشناسان این مجموعه بهترین راه‌کارها، تجهیزات و چگونگی هوشمند سازی ساختمان را بر اساس خواسته‌ها، نوع ساختمان و محدودیت‌های احتمالی به شما ارائه کنند.

هوشمند سازی منازل مسکونی قدیمی

هوشمند سازی منازل مسکونی تنها به ساختمان‌های در حال ساخت یا نوساز محدود نمی‌شود و ساکنین خانه‌های قدیمی نیز می‌توانند از مزیت‌های این فناوری استفاده کنند. فرقی نمی‌کند ظاهر خانه چگونه به نظر می‌رسد، فناوری هوشمند سازی امروزه به حدی تکامل یافته است که راه‌کارهای متعددی را برای متحول ساختن خانه‌های قدیمی نیز ارائه می‌کند. در حقیقت، با استفاده از تکنیک‌ها و پروتکل‌های بی‌سیم می‌توانیم بدون تخریب خانه‌های قدیمی و از بین بردن ساختار سنتی خانه، آن‌ها را به خانه‌های مدرن تبدیل کنیم.

براورد هزینه هوشمند سازی خانه و منازل مسکونی

قیمت هوشمند سازی ساختمان یکی از فاکتورهای تاثیرگذار در تصمیم‌گیری افراد برای بهره‌مند شدن از مزیت‌های فناوری در جهت بهبود کیفیت زندگی است. باید توجه داشته باشیم که پرداخت هزینه‌ برای خرید، نصب و استفاده از تجهیزات خانه هوشمند نوعی سرمایه‌گذاری نیز محسوب می‌شود که با صرفه‌جویی در مصرف انرژی و حتی افزایش سطح سلامتی ساکنین خانه هزینه آن در طول زمان به جیب مالک خانه باز می‌گردد.

محاسبه قیمت سیستم هوشمند سازی ساختمان مستلزم ارزیابی کامل شرایط، نیازها و تجهیزات مورد استفاده برای ایجاد خانه هوشمند است. عواملی مانند مساحت خانه، پیچیدگی سیستم خانه هوشمند، تعداد، نوع و برند تجهیزات مورد استفاده برای هوشمند‌سازی و هزینه نیروی انسانی روی هزینه نهایی تاثیر می‌گذارند. شرکت فریتز می‌تواند با براورد هزینه هوشمند سازی ساختمان به علاقه‌مندان کمک کند تا به طور آگاهانه در رابطه با اجرای خانه هوشمند تصمیم‌گیری کنند.

خدمات هوشمند سازی خانه و ساختمان در فریتز

شرکت فریتز به متحول کردن فضای زندگی، کار یا تفریح از طریق ارائه خدمات هوشمند سازی ساختمان متعهد است. راه‌کارهای نوآورانه و فناوری محوری که توسط فریتز پیشنهاد می‌شود، امکان کنترل کامل ساختمان شامل سیستم‌های امنیتی، سیستم روشنایی، سیستم سرمایش و گرمایش، تهویه و غیره را بدون محدودیت مکانی در اختیار شما قرار می‌دهد.

هوشمند کردن ساختمان با فریتز

فریتز با در اختیار داشتن مجموعه کاملی از تیم‌های تخصصی می‌تواند صفر تا صد هوشمند سازی ساختمان را بر عهده بگیرد. سرویس‌هایی که توسط فریتز ارائه می‌شوند از مراحل پیش از تصمیم‌گیری برای هوشمند‌سازی آغاز شده و تا مراحل اجرا، نصب، راه‌اندازی و خدمات پشتیبانی ادامه می‌یابند.

مشاوره هوشمند سازی خانه و ساختمان

تبدیل خانه معمولی به خانه هوشمند می‌تواند تجربه هیجان انگیزی برای بسیاری از افراد مشتاق به فناوری باشد اما هر فردی که برای نخستین مرتبه در مسیر هوشمند سازی منازل مسکونی گام بر می‌دارد با فاکتورهای ناشناخته یا راه‌کارهای متعددی مواجه می‌شود که می‌تواند به سردرگمی یا ارتکاب اشتباهات پُرهزینه منجر شود. مشاورین فریتز پس از ارزیابی ترجیحات، نیازها، محدودیت‌ها و شرایط ساختمان بهترین راه‌کارهای هوشمند‌سازی را در اختیار شما قرار می‌دهند تا با خیال راحت در این مسیر گام بردارید.

اجرای هوشمند سازی ساختمان و خانه

علاوه بر نحوه طراحی و چگونگی انتخاب تجهیزات، نحوه هوشمند سازی ساختمان نیز نقش مهمی را در کارایی بازی می‌کند. انتخاب پروتکل مناسب، محل نصب تجهیزات و چگونگی نصب و راه‌اندازی از جمله فاکتورهایی هستند که باید در کنار قیمت هوشمند سازی ساختمان در نظر گرفته شوند. شرکت فریتز آمادگی دارد تا اجرای طرح‌های هوشمند‌سازی انواع ساختمان‌های تجاری، اداری و مسکونی را بر عهده بگیرد.

تیم‌های تخصصی فریتز در همکاری با یکدیگر از راه‌کارهای هوشمند‌سازی سفارشی برای دست‌یابی به بالاترین سطح امنیت، کارایی و راحتی استفاده می‌کنند. فریتز با به‌کارگیری تیم فنی با تجربه و ارائه خدمات پشتیبانی به مشتریان خود این امکان را می‌دهد تا بدون مواجهه با پیچیدگی‌های فنی نصب و راه‌اندازی تجهیزات هوشمند از امکانات این تجهیزات برای بهبود کیفیت زندگی استفاده کنند. کارنامه فریتز در اجرای پروژه‌های بزرگ و کوچک هوشمند‌سازی ساختمان در سراسر کشور، عملکرد ما را به نمایش می‌گذارد.

تماس با ما

اگر می‌خواهید محل زندگی خودتان را با استفاده از فناوری متحول کنید، بهتر است تا بدون اتلاف وقت با شرکت فریتز تماس بگیرید تا کارشناسان این مجموعه بهترین راه‌کارها، تجهیزات و چگونگی هوشمند سازی ساختمان را بر اساس خواسته‌ها، نوع ساختمان و محدودیت‌های احتمالی به شما ارائه کنند.

پاسخ به پرسش‌های متداول

ساختمان های هوشمند از چه قسمت هایی تشکیل شده اند؟

ساختمان‌های هوشمند از چند قسمت اصلی تشکیل شده‌اند که به بهبود عملکرد و راحتی ساکنین کمک می‌کنند. این قسمت‌ها شامل سیستم‌های کنترل انرژی هستند که گرمایش، سرمایش و تهویه (HVAC) را به‌صورت خودکار مدیریت می‌کنند. همچنین، سیستم‌های هوشمند روشنایی وجود دارند که نور را بر اساس حضور افراد و نور طبیعی تنظیم می‌کنند. سیستم‌های امنیتی، شامل دوربین‌های مداربسته و حسگرهای حرکتی، ایمنی ساختمان را افزایش می‌دهند. دیگر اجزاء شامل سیستم‌های آبیاری و کنترل استخر هستند که منابع آب را مدیریت می‌کنند. در نهایت، سیستم مدیریت ساختمان (BMS) با نرم‌افزارهای خاص خود، نظارت و کنترل تمامی این سیستم‌ها را انجام می‌دهد و حسگرها و دستگاه‌های اینترنت اشیا (IoT) داده‌های مختلف را جمع‌آوری و به این سیستم‌ها ارسال می‌کنند.

اهمیت هوشمند سازی منازل مسکونی چیست؟

پیشرفت فناوری در طول زمان موجب شده تا سطح رفاه در زندگی ما انسان‌ها افزایش یابد. از آنجایی که تجهیزات ساختمان‌های هوشمند به سادگی کنترل می‌شوند و از هدر رفتن انرژی جلوگیری می‌کنند، انتظار می‌رود که در آینده هوشمندسازی ساختمان به یک ضرورت تبدیل شود.

درآمد هوشمندسازی ساختمان چقدر است؟

صنعت هوشمند سازی در طول زمان تکامل یافته و امروزه بیش از هر زمان دیگری مورد توجه علاقه‌مندان به استفاده از فناوری قرار دارد. انتظار می‌رود که افزایش اشتیاق مردم به هوشمند کردن ساختمان در آینده نیز ادامه داشته باشد و این صنعت روز به روز بزرگتر شود و درآمد این صنعت نیز افزایش یابد.

در چه مرحله‌ای باید برای هوشمند سازی خانه و ساختمان اقدام کنیم؟

از آنجایی که سیم کشی ساختمان هوشمند با خانه‌های معمولی تفاوت دارد، باید در زمان ترسیم نقشه برق ساختمان بسترهای مورد نیاز برای هوشمند سازی نیز تعبیه شود. برای ساختمان‌هایی که بستر و سیم کشی مورد نیاز برای هوشمندسازی ساختمان را ندارند نیز می‌توانیم از تجهیزات وایرلس استفاده کنیم. برای اطلاع از چگونگی هوشمند سازی می‌توانید با شرکت فریتز تماس بگیرید.