سیستم صوتی هوشمند (سیستم صوتی خانه هوشمند)

سیستم صوتی هوشمند

خانه هوشمند طوری طراحی می‌شود تا محیط آرامش‌بخش و راحتی را بر اساس خواسته ساکنین خانه فراهم کند و دستیابی به این هدف، بدون وجود سیستم صوتی هوشمند امکان‌پذیر نیست. سیستم صوتی خانه هوشمند تنها ابزاری برای پخش موسیقی، گوش کردن به اخبار یا سرگرمی نیست، بلکه برای اعلام هشدار، اطلاع‌رسانی و تکمیل عملکرد تجهیزاتی مانند آیفون تصویری هوشمند نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای آشنایی با سیستم صوتی هوشمند، چگونگی نصب سیستم هوشمند صوتی توسط فریتز و اهمیت آن در عملکرد خانه هوشمند با ما همراه شوید.

سیستم صوتی هوشمند چیست؟

سیستم صوتی هوشمند بخش مهمی از اجزای یک خانه هوشمند را تشکیل می‌دهد که برای پخش موسیقی، اعلام هشدار، اطلاع‌رسانی و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرد. سیستم صوتی نقش زبان خانه هوشمند را بازی می‌کند و خانه هوشمند از همین طریق می‌تواند ما را از رویدادها و اتفاقات خانه مطلع کند یا با پخش کردن موسیقی، آرامش یا شادی را در فضای خانه طنین انداز سازد.

برخلاف تجهیزات صوتی معمولی که به طور دستی یا از طریق ریموت کنترل می‌شوند، سیستم صوتی هوشمند از طریق یک پلتفرم متمرکز و با استفاده از گوشی هوشمند یا تاچ پنل کنترل می‌شود. به علاوه، سیستم هوشمند موسیقی قابلیت برنامه‌ریزی و پخش صدا از منابع مختلفی مانند سرویس‌های آنلاین، حافظه داخلی دستگاه، حافظه فلش، کارت حافظه، گوشی موبایل و غیره را دارد.

سیستم‌های صوتی هوشمند نیز مانند سیستم صوتی معمولی از بلندگو و آمپلی فایر تشکیل می‌شوند اما برخلاف سیستم‌های صوتی قدیمی قابلیت کنترل از راه دور و عملکرد یکپارچه در کنار سایر تجهیزات خانه هوشمند را نیز دارند. امکانات سیستم صوتی هوشمند از عملکرد سیستم‌های کنترل پیشرفته‌ای شامل سرور موسیقی هوشمند ناشی می‌گردد که با نصب این تجهیزات می‌توانیم سیستم‌های صوتی معمولی را نیز به یک سیستم هوشمند صوتی تبدیل کنیم.

اجزای سیستم صوتی خانه هوشمند

در اینجا اجزای اصلی سیستم صوتی خانه هوشمند آورده شده است:

اسپیکرها: اسپیکرها وظیفه پخش صدا را بر عهده دارند. اسپیکرهای سیستم صوتی خانه هوشمند می‌توانند از انواع مختلفی باشند، از جمله اسپیکرهای سقفی، دیواری، ایستاده، و دستی.

کنترل مرکزی: کنترل مرکزی وظیفه مدیریت سایر اجزای سیستم صوتی را بر عهده دارد. کنترل مرکزی می‌تواند یک دستگاه سخت‌افزاری یا یک برنامه نرم‌افزاری باشد.

منبع‌های موسیقی: منابع موسیقی می‌توانند از انواع مختلفی باشند، از جمله دستگاه‌های پخش موسیقی، سرویس‌های پخش موسیقی آنلاین، و رادیو.

علاوه بر این اجزای اصلی، سیستم صوتی خانه هوشمند ممکن است شامل اجزای دیگری نیز باشد، از جمله:

  • آمپلی‌فایر: آمپلی‌فایر وظیفه تقویت صدای اسپیکرها را بر عهده دارد.
  • میکروفون: میکروفون برای کنترل سیستم صوتی با استفاده از دستورات صوتی استفاده می‌شود.
    سنسورها: سنسورها می‌توانند برای تشخیص فعالیت‌های کاربران و پخش موسیقی مناسب برای آن فعالیت‌ها استفاده شوند.
     
    سیستم‌های صوتی خانه هوشمند را می‌توان با توجه به نیازها و سلیقه کاربران شخصی‌سازی کرد. به‌عنوان‌مثال، می‌توان تعداد اسپیکرها، نوع اسپیکرها، و منابع موسیقی را با توجه به نیازهای خود انتخاب کرد.
سیستم صوتی هوشمند خانگی
سیستم صوتی خانه هوشمند

امکانات سیستم صوتی خانه هوشمند

خرید هر کالا زمانی توجیه‌پذیر است که امکانات بیشتری را در مقایسه با هزینه پرداختی برای خرید آن به دست بیاوریم. همین اصل در مورد خرید سیستم صوتی خانه هوشمند نیز صادق است. باید بدانیم که کاربرد سیستم صوتی خانه هوشمند تنها به پخش موسیقی محدود نمی‌شود و این سیستم در کنار سایر تجهیزات خانه هوشمند قابلیت‌های هیجان‌انگیز متعددی را در اختیار ما قرار می‌دهد. مهم‌ترین امکانات سیستم‌های صوتی هوشمند عبارتند از:

  • عملکرد یکپارچه در کنار سایر تجهیزات خانه هوشمند: سیستم صوتی خانه هوشمند قابلیت یکپارچه‌سازی با سایر تجهیزات خانه را دارد. این سیستم می‌تواند در کنار تجهیزاتی مانند سنسور نشت آب، سنسور دود، سنسور درب و پنجره و غیره قابلیت‌های امنیتی پیشرفته‌تری را به نمایش بگذارد. برای مثال، هنگام باز شدن درب خانه، باز شدن پنجره، نشت آب، آتش‌سوزی، ورود سارقین و غیره با پخش صدای هشدار ما را از این اتفاقات مطلع سازد. همچنین، زمانی که فردی زنگ درب خانه را به صدا درآورد، صدای زنگ توسط تمامی بلندگوهای خانه پخش خواهد شد.
  • تعریف نواحی مختلف: سیستم صوتی هوشمند قابلیت تعریف نواحی مختلف و پخش موسیقی‌های متفاوت بر اساس سلیقه هر فرد را دارد. این قابلیت ما را قادر می‌سازد تا صدای زنگ را در اتاق کودکان خاموش کنیم تا زمانی که فردی زنگ درب را به صدا در می‌آورد، صدای زنگ مانع خواب کودکان نشود.
  • قابلیت اتصال و پخش صدا از منابع مختلف: سیستم صوتی هوشمند می‌تواند به گوشی هوشمند متصل شده و آهنگ‌های ذخیره شده روی گوشی را در محیط خانه پخش کند. قابلیت پخش موسیقی از سرویس‌های آنلاین مانند اسپاتیفای، قابلیت پخش فایل‌های صوتی ذخیره شده روی سرور موسیقی و پخش فایل‌های صوتی از کارت حافظه یا حافظه فلش نیز از جمله امکانات سرور موسیقی هوشمند هستند.
  • قابلیت برنامه‌ریزی: سیستم های صوتی هوشمند می‌توانند طوری برنامه‌ریزی شوند تا با پخش کردن موسیقی مشخصی در اتاق ما را از خواب بیدار کنند. به علاوه، قابلیت پخش صدای اذان در اوقات شرعی یا اعلام زمان نیز وجود دارد. امکان برنامه‌ریزی سیستم صوتی، یک قابلیت کاربردی در مراکز تجاری، اداری و آموزشی محسوب می‌شود. برای مثال، سیستم صوتی هوشمند می‌تواند بدون نیاز به دخالت انسان، در ساعات کاری فروشگاه‌ها موسیقی پخش کند.
  • قابلیت تبدیل متن به صدا: سیستم صوتی خانه هوشمند بر پایه قابلیتی با عنوان تبدیل متن به گفتار (Text to Speech) رویدادهای مختلف را به ساکنین خانه اطلاع‌رسانی کند. مثلاً زمانی که دمای فر هوشمند به محدوده مشخصی می‌رسد، سیستم صوتی می‌تواند این اتفاق را از طریق بلندگوهای آشپزخانه اعلام کند. اطلاع‌رسانی از باز بودن درب خانه، باز بودن پنجره، نشت آب، آتش‌سوزی احتمالی و غیره نیز از دیگر قابلیت‌های این فناوری محسوب می‌شوند.
هوشمند صوتی
سیستم صوتی هوشمند

مزایای استفاده از سیستم صوتی هوشمند در خانه

تجهیز خانه به سیستم هوشمند صوتی مزایای متعددی را از نظر راحتی، بهبود کیفیت زندگی، امنیت و غیره به همراه دارد. این مزایا عبارتند از:

  • آرامش و راحتی ساکنین خانه: سیستم صوتی هوشمند منزل می‌تواند موسیقی را به طور فراگیر یا در نواحی مشخصی از خانه پخش کند؛ بنابراین هر یک از افراد می‌توانند از موسیقی مورد علاقه خودشان لذت ببرند. با استفاده از سیستم‌های صوتی هوشمند می‌توانید در هر مکانی به موسیقی مورد علاقه خودتان گوش بدهید و در صورت ترک مکان قبلی، نیازی به جابه‌جایی اسپیکر بین قسمت‌های مختلف ساختمان را ندارید.
  • کنترل متمرکز سیستم صوتی خانه هوشمند: خانه هوشمند قابلیت کنترل سیستم‌های سرمایش، گرمایش، روشنایی، سیستم امنیتی و سیستم صوتی و تصویری خانه هوشمند را از طریق گوشی هوشمند و تاچ پنل در اختیار ما قرار می‌دهد. حذف ریموت کنترلرهای متعدد به کاهش سردرگمی و راحتی ساکنین خانه در استفاده از سیستم صوتی و سرگرمی خانه کمک می‌کند.
  • تماشای فیلم و سریال با صدای فراگیر: سیستم صوتی هوشمند ساختمان می‌تواند با اتصال به سایر تجهیزات صوتی و تصویری منزل مانند تلویزیون هوشمند، تجربه متفاوتی از تماشای فیلم و سریال را ارائه کند. پخش صدای فیلم و سریال از بلندگوهای متعددی که در اتاق سرگرمی نصب شده‌اند، احساس قرار گرفتن در محیط فیلم را در ذهن انسان تداعی می‌کند.
  • بهبود امنیت خانه: سیستم صوتی هوشمند در خانه امکان پخش صداهای از پیش ضبط شده یا پخش صدای رادیو بر اساس برنامه زمان‌بندی یا فرمان مالک خانه را دارد؛ با استفاده از این قابلیت در کنار کنترل پرده و روشنایی هوشمند می‌توانیم حضور افراد در خانه را شبیه‌سازی کنیم تا سارقین متوجه غیبت ما نشوند.
  • پشتیبانی از فرمت‌های مختلف: سیستم صوتی خانه هوشمند معمولاً از فرمت‌های صوتی مختلفی پشتیبانی می‌کند که امکان پخش انواع فایل‌های صوتی در محیط خانه را فراهم می‌کند. فرمت‌های مورد پشتیبانی سرورهای موسیقی، توسط برند سازنده به خریداران اعلام می‌شود. برای مثال، سرور موسیقی لوکسون از فرمت‌های mp3، flac، wav، aiff، wma، ogg و alac پشتیبانی می‌کند.

معایب سیستم صوتی خانه هوشمند

 در ادامه به برخی از معایب احتمالی سیستم‌های صوتی خانه هوشمند اشاره خواهم کرد:

  • هزینه: نصب و راه‌اندازی سیستم صوتی خانه هوشمند ممکن است هزینه‌بر باشد. این هزینه‌ها شامل خرید تجهیزات، نصب کابل‌ها و تنظیمات نرم‌افزاری می‌شوند.
  • پیچیدگی: سیستم صوتی خانه هوشمند ممکن است پیچیده باشد و نیاز به تنظیمات دقیق داشته باشد. به همین دلیل ممکن است برای برخی افراد یادگیری و استفاده از آن‌ها مشکل‌تر باشد.
  • سوءاستفاده از داده‌های صوتی: برخی از سیستم‌های صوتی خانه هوشمند اطلاعات صوتی را ضبط کرده و به سرورهای ابری ارسال می‌کنند. این اطلاعات ممکن است برای مقاصد تبلیغاتی یا تجزیه و تحلیل مورد استفاده قرار گیرند، که می‌تواند مشکل حریم خصوصی باشد.
  • مشکلات امنیتی: سیستم‌های صوتی هوشمند ممکن است به دلیل نقاط ضعف امنیتی در معرض خطر قرار گیرند. اگر این سیستم‌ها به درستی تنظیم نشوند یا به اشتباه توسط هکرها دستکاری شوند، می‌توانند به اطلاعات حساس شما دسترسی پیدا کنند.
  • مشکلات فنی: ممکن است سیستم صوتی خانه هوشمند با مشکلات فنی خرابی نرم‌افزار یا سیستم‌های دستیابی به خدمات ابری که وابسته به آن‌ها است، مواجه شود.
  • وابستگی به اینترنت: بسیاری از این سیستم‌ها به اتصال به اینترنت نیاز دارند. اگر اتصال اینترنتی شما قطع شود یا از کار افتد، این سیستم‌ها نمی‌توانند به درستی کار کنند.
  • تعامل محدود: در برخی موارد، سیستم‌های صوتی خانه هوشمند ممکن است توانایی تعامل با انواع دستگاه‌ها و خدمات مختلف را نداشته باشند.

قیمت سیستم صوتی هوشمند خانگی

قیمت یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی است که روی تصمیم‌ افراد برای بهره‌مندی از مزایای فناوری تاثیر می‌گذارد. به طور کلی، تجهیزات صوتی هوشمند امکانات و مزایای متعددی را به خریداران پیشنهاد می‌کنند که خرید این تجهیزات را توجیه‌پذیر می‌سازد. سیستم صوتی هوشمند با اطلاع رسانی و پخش صدای هشدار در شرایطی مانند نشت آب، نشت گاز، آتش‌سوزی و ورود سارقین می‌تواند از خسارت‌های مالی سنگین جلوگیری کند.

هزینه پیاده‌سازی سیستم هوشمند صوتی

هزینه پیاده‌سازی سیستم صوتی هوشمند به عواملی مختلفی بستگی دارد این عوامل عبارتند از:
• برند و کیفیت تجهیزات مورد استفاده برای هوشمند‌سازی سیستم صوتی شامل بلندگوها، آمپلی فایر و سرور هوشمند موسیقی.
• امکانات و قابلیت‌های سیستم صوتی هوشمند شامل تعداد نواحی قابل پشتیبانی، تعداد درگاه‌های خروجی و سایر ویژگی‌ها.
• تعداد تجهیزات مورد نیاز مانند بلندگوها که بر اساس ابعاد ساختمان، تعداد اتاق‌ها، خواسته‌های مالک ساختمان و مکان نصب بلندگو تعیین می‌شود. از آنجایی که امکان استفاده از تجهیزات سیستم صوتی معمولی مانند بلندگوها و آمپلی فایر برای پیاده‌سازی سیستم صوتی هوشمند وجود دارد، در چنین شرایطی هزینه کمتری به مالک ساختمان تحمیل می‌شود.
• هزینه نصب، راه‌اندازی و یکپارچه‌سازی سیستم صوتی خانه هوشمند.
شرکت خانه هوشمند فریتز به عنوان نمایندگی تعدادی از بزرگترین برندهای سازنده تجهیزات هوشمند، می‌تواند تجهیزات پیاده‌سازی سیستم هوشمند صوتی را به طور مستقیم در دسترس خریداران قرار دهد. به علاوه، مشتریان می‌توانند با اطمینان خاطر نسبت به اصالت تجهیزات و شرایط خدمات پس از فروش، به طور آگاهانه تجهیزات مورد نیاز خودشان را خریداری کنند.

سیستم صوتی هوشمند ساختمان
سیستم صوتی هوشمند در خانه

نصب سیستم صوتی هوشمند خانگی

عملکرد سیستم صوتی هوشمند به چگونگی جایابی و نصب تجهیزات صوتی بستگی دارد؛ یعنی حتی بهترین تجهیزات صوتی نیز در صورت نصب اشتباه یا نامناسب، عملکرد مطلوبی را ارائه نخواهند کرد. تیم فنی شرکت هوشمند سازی فریتز فاکتورهای متعددی را در زمان طراحی سیستم صوتی هوشمند و همچنین نصب این تجهیزات در نظر می‌گیرد تا حداکثر کارایی حاصل شود.

سیستم صوتی هوشمند به صورت یک مجموعه متصل کار می‌کند و روش‌های مختلفی برای اتصال اجزای این سیستم شامل بلندگوها، آمپلی فایر و سرور صوتی به یکدیگر وجود دارد. به طور کلی، اتصال بی‌سیم انعطاف‌پذیری بالایی در محل جایابی و نصب تجهیزات صوتی و به ویژه بلندگوها دارد اما تداخل امواج یا موانع می‌تواند در عملکرد این تجهزات اختلال ایجاد کند. در مقابل روش سیمی پایداری بالاتری دارد و در مقابل تداخل امواج نیز مقاوم است اما ضرورت سیم‌کشی می‌تواند انتخاب محل نصب تجهیزات و به ویژه بلندگوها را با محدودیت مواجه سازد.

امروزه بلندگوهای مختلفی با کیفیت‌ و قیمت‌های متفاوت در بازار وجود دارند، اسپیکرها عملکرد مجموعه سیستم صوتی را تحت تاثیر قرار می‌دهند. به همین دلیل، باید در زمان انتخاب بلندگوها به کیفیت این تجهیزات و توانایی بلندگو در باز تولید طیف‌های صوتی توجه داشته باشیم. مضاف بر این، انواع مختلفی از بلندگوهای سقفی، دیواری، رومیزی و غیره نیز در بازار وجود دارند که در مکان متفاوتی نصب می‌شوند. به همین دلیل، پیش از انتخاب بلندگو باید محل نصب این تجهیزات را نیز مشخص کنیم.

جایابی بلندگوها با توجه به نقشه ساختمان و ترجیحات کارفرما انجام می‌شود. به علاوه، در زمان تعیین محل نصب بلندگوها باید به کاربری محل نصب نیز توجه داشته باشیم؛ برای مثال، اتاق سرگرمی باید به بلندگوهای متعدد و با کیفیتی مجهز شود تا در زمان تماشای فیلم و سریال یا اجرای گیم از مزایای سیستم هوشمند صوتی بهره‌مند شویم. در مقابل، سیستم صوتی هوشمند سرویس بهداشتی یا حمام معمولاً به یک بلندگوی ضد آب مجهز می‌شوند.

سیستم صوتی هوشمند امکان کنترل تمامی بلندگوها از طریق یک پلتفرم متمرکز را در اختیار ما قرار می‌دهد. یکپارچه‌سازی سیستم صوتی با دیگر تجهیزات خانه هوشمند، امکان کنترل این تجهیزات از طریف گوشی هوشمند و تاچ پنل هوشمند را در اختیار ما قرار می‌دهد. به علاوه، تجهیزات صوتی هوشمند می‌توانند عملکرد سایر سیستم‌های خانه و ساختمان هوشمند مانند سیستم امنیتی هوشمند، آیفون تصویری و غیره را تکمیل کند.

انواع روش‌های پیاده سازی سیستم های صوتی خانه هوشمند

به طور کلی، پیاده‌سازی سیستم صوتی خانه هوشمند با استفاده از تکنیک‌های مختلفی قابل انجام است که نصب مخفی، روکار یا توکار را شامل می‌شود. سیستم صوتی هوشمند مخفی غالباً در اماکن تجاری، اداری و مکان‌هایی مورد استفاده قرار می‌گیرد که پنهان ساختن سیستم صوتی از دید مراجعین و بازدیدکنندگان ضرورت دارد. سیستم صوتی مخفی معمولاً داخل تابلو نصب می‌شود تا از دید مستقیم افراد پنهان باقی بماند. از آنجایی که پنهان کردن تجهیزات سیستم صوتی در این تکنیک اهمیت زیادی دارد، در این روش غالباً از گوشی موبایل برای کنترل تجهیزات صوتی استفاده می‌شود.

سیستم صوتی روکار خانه هوشمند با استفاده از تجهیزاتی اجرا می‌شود که داخل فضای سقف یا دیوار قرار نمی‌گیرند و در نتیجه تخریب یا برش دادن سقف و دیوار نیز ضرورت ندارد. تکنیک نصب روکار سیستم صوتی خانه هوشمند معمولاً در ساختمان‌هایی که از قبل زیرساخت مورد نیاز برای نصب توکار تجهیزات صوتی تعبیه نشده یا ایجاد فضای نصب هزینه‌بر و دشوار است، کاربرد دارد. رایج‌ترین تجهیزات مورد استفاده برای نصب سیستم صوتی روکار عبارتند از:

  • بلندگوی روکار: بلندگوی روکار برخلاف نوع توکار، طراحان را با محدودیت فضای نصب مواجه نمی‌سازد و معمولاً فضای خانه را به خوبی پوشش می‌دهد. با این وجود، این نوع بلندگو روکار بخشی از فضای داخلی خانه را اشغال می‌کند و اگر از نظر رنگ و ظاهر در انتخاب آن دقت نکنیم، می‌تواند به زیبایی خانه نیز آسیب برساند. به علاوه، بلندگوهای روکار معمولاً فضای پشت باند مناسبی برای ایجاد صدای بیس ندارند.
  • آمپلی فایر روکار: نصب آمپلی فایر رومیزی مستلزم برش دادن یا تخریب بخشی از ساختمان نیست و از طریق کابل‌های خروجی به بلندگو متصل می‌شود. این نوع آمپلی‌فایر غالباً به همراه بلندگوی روکار در بیمارستان‌ها، باشگاه‌های ورزشی، ادارات و حتی ساختمان‌های مسکونی مورد استفاده قرار می‌گیرد. قابلیت تنظیم صدا بر اساس مناطق مختلف ساختمان، تنظیم بیس و تن صدا از جمله قابلیت‌های این آمپلی فایر محسوب می‌شود. آمپلی فایر روکار خانگی معمولاً روی میز تلوزیون قرار می‌گیرد، خروجی صدای تلویزیون به آمپلی فایر متصل شده و خروجی آمپلی فایر نیز به بلندگوهای سقفی ارسال می‌شود.
سیستم های صوتی خانه هوشمند

سیستم صوتی توکار با استفاده از تجهیزاتی اجرا می‌شود که درون فضای تعبیه شده روی سقف یا دیوار قرار می‌گیرند و در نتیجه فضای کمتری را از محیط داخلی ساختمان اشغال می‌کنند. از آنجایی که سیستم صوتی توکار کمتر در معرض دید ساکنین خانه قرار دارد، تداخل کمتری را با دکوراسیون و طراحی داخلی ایجاد می‌کند.

  • اسپیکر توکار: بلندگوی توکار معمولاً داخل سقف کاذب و فضای تعبیه شده روی دیوار نصب می‌شود و در نتیجه بخش بزرگی از اجزای بلندگو درون سقف و دیوار قرار گرفته و از چشم افراد پنهان باقی می‌ماند. از آنجایی که از فناوری‌های پیشرفته‌ای برای کاهش ضخامت و حفظ کیفیت بلندگوهای توکار استفاده می‌شود، این نوع بلندگو معمولاً قیمت بالاتری نیز در مقایسه با بلندگوهای مشابه از انواع روکار دارد. از آنجایی که بلندگوی توکار درون سقف یا کناف آن نصب می‌شود، صدای بیس بهتری را در مقایسه با بلندگوهای روکار ایجاد می‌کند و برای پخش موسیقی مناسب است. همچنین، بلندگوی توکار ما را قادر می‌سازد تا از فضای ساختمان به طور بهینه‌تری استفاده کنیم.
اسپیکرهای صوتی هوشمند
  • آمپلی فایر توکار: این مدل از آمپلی فایر درون محفظه‌ای که از قبل درون دیوار قرار گرفته نصب می‌شود. اگرچه آمپلی فایر توکار از نظر ظاهری نسبت به مدل روکار برتری دارد اما پیاده‌سازی این تکنیک مستلزم اقداماتی است که در زمان ساخت و ساز باید فضای مورد نیاز برای نصب آن پیش‌بینی شود. آمپلی‌فایر توکار از طریق سیم‌های ورودی و خروجی که درون دیوار قرار می‌گیرند به سیستم صوتی و تصویری خانه و بلندگوهای سقفی و دیواری متصل می‌شود.
آمپلی فایر سیستم صوتی خانه های هوشمند

آینده سیستم‌های صوتی هوشمند

امروزه، تجهیزات هوشمند خانه می‌توانند با استفاده از فناوری هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشین ترجیحات، عادت‌ها و سلایق ما را یاد بگیرند و طوری عمل کنند که شرایط خانه بر اساس خواسته ما کنترل شود. سیستم صوتی خانه هوشمند نیز بر پایه‌ این فناوری قادر خواهد بود تا انبوهی از فایل‌های صوتی را بر اساس ترجیحات ما دسته‌بندی کند. این فناوری سیستم صوتی هوشمند را قادر می‌سازد تا به طور خودکار موسیقی مناسب را بر اساس عادت‌ها، ترجیحات و رفتار ما و حتی بر اساس ساعت‌های شبانه روز انتخاب و پخش کند.
بلندگوهای هوشمند نیز با استفاده از فناوری هوش مصنوعی توانایی تنظیم پارامترهای صدا بر اساس شرایط آکوستیک محیط را خواهند داشت. در حالی که پیشرفت فناوری همچنان ادامه دارد، انتظار می‌رود که در آینده شاهد معرفی تجهیزات صوتی پیشرفته با قابلیت‌های هیجان‌انگیزتری باشیم.

سیستم صوتی هوشمند

پرسش‌های متداول

سیستم صوتی خانه هوشمند قابلیت یکپارچه‌سازی با سایر تجهیزات خانه هوشمند را دارد؛ بنابراین می‌تواند ما را از اتفاقاتی مانند آتش‌سوزی، نشت گاز یا حتی باز بودن درب و پنجره مطلع کند. به علاوه، سیستم صوتی می‌تواند در کنار سیستم‌های سرگرمی مانند تلویزیون هوشمند نیز کار کند یا صدای زنگ درب را در تمامی قسمت‌های خانه پخش کند.

بله، سیستم صوتی هوشمند خانگی می‌تواند از طریق قابلیت تبدیل متن به گفتار، رویدادهای مهم را توسط چند زبان‌ زنده دنیا به ما یادآوری کند. سرورهای موسیقی غالباً فرایند تبدیل متن به صدا را به طور آنلاین انجام می‌دهند و صدای ایجاد شده را در منطقه‌های مشخصی از خانه پخش می‌کنند. زبان‌های مورد پشتیبانی سیستم صوتی در خانه هوشمند توسط برند سازنده این تجهیزات مشخص می‌شود. برای مثال، سرور موسیقی خانه هوشمند لوکسون از زبان‌های آلمانی، انگلیسی، اسپانیایی، فرانسوی، فنلاندی، مجارستانی، ایتالیایی، هلندی، لهستانی و روسی پشتیبانی می‌کند.

سیستم صوتی خانه هوشمند برای پخش رادیوهای اینترنتی، دسترسی به سرویس‌های Spotify یا Google Music و نصب خودکار بروزرسانی‌ها به اینترنت نیاز دارد. در صورتی که به شبکه اینترنت دسترسی ندارید، می‌توانید از سرور موسیقی هوشمند به طور آفلاین نیز استفاده کنید. در چنین شرایطی توصیه می‌شود تا تنظیمات سرور موسیقی را روی مد آفلاین قرار دهید. برای مثال، مراحل فعال‌سازی مد آفلاین سرور موسیقی loxone عبارتند از:

  • برنامه Loxone را اجرا کنید. مسیر Settings سپس Music Servers را دنبال کرده و گزینه Show Internet radio را روی حالت خاموش (OFF) قرار دهید.